00:00
00:00
Newgrounds Background Image Theme

Kitchenlover99 just joined the crew!

We need you on the team, too.

Support Newgrounds and get tons of perks for just $2.99!

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

Reviews for "Dangerous sex 3"

Aivarai, biciuli !

Aivarai, blemba, zinok, tikrai smagu Tave vel matyti ! Kaip sekasi ? Kaip gyvenimas, kaip mokslas, kaip menine veikla ? Matau, kad sparciai tobuleji ! Su tuo ir sveikinu. 3.60/5.00 - juk tai net labai neblogas rezultatas. Linkiu, kad gautum savo antraji apdovanojima shio flasho deka ;) Dabar apie pati flasha - smagu buvo ishgirsti Delfinu daina :) Kazkaip keista ja girdeti cia, Newgrounds. Matai, daug kam truko balsu - zinok cia tikrai yra nemazai voice actors - galetum pabandyti shio filmuko versija ir su dialogais (Anglu k.) Grafika tikrai maloni akiai, beje, pradejai dirbti su Swift 3D ? Geras, tikrai gana fainai viskas atrodo. Vienzo, sekmes ir iki !
P.S. Su Vasario 14-aja ir 16-aja Tave !

aivarmovies responds:

Oooooooooo!!! Regimantai!!! Labas Tik tika tau issiunciau laiska o tu jau spejai parasyti man rewiew!!! =) Aciu labai!!! Heh gyvenimas po truputi mokslai blogai =( menine weikla erm...... Mokausi, tobuleju (lyg ir) Pasinaudosiu tawo patarimais =) Aciu uz nerealu rewiew =))) Gal kada noretum kartu sukurti koky filmuka??? a? Beje sweikinu su tawo kalediniu filmuku kuris buwo frontpage nerealiai fainas ir originalus ir tawo backgroundas eina sau...... man dar toli iki tawes =) Busi mano mokytojas =))) Taj wat. Atrasyk Y emaila please.... Ir dar karta aciu uz rewiew =) Iki =)

THATS the ending!!!!!!

you beter be as good with the next one cause that was f*****g awesome

Amazing.

That was amazing. Really nice animated charachters, and well-made 3D-effects.

Allthough, the lack of voices lowers the value of this movie.
You need voice actors, I suggest you ask around on newgrounds.
I might be able to throw in a voice or two.

Nice work thought!
Cheers /Eliz

WOOO HOOO!!!

SWEET! i loved it! the animation couldve been just a little better but other than that it was awsome! cant wait for the 4th!

This series is great!

The animation is smooth and the story is fun. I'm sick to death of stupid matrix homages, however. But at least they were very slick. And was the Final Fight reference intentional? because it was hilarious! Loved it!

aivarmovies responds:

Yes i guess =) thanx for rewiew :)