00:00
00:00
Newgrounds Background Image Theme

horndogg60 just joined the crew!

We need you on the team, too.

Support Newgrounds and get tons of perks for just $2.99!

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

Reviews for "Dangerous sex 3"

Brilliant!

Amazing movie dude! Keep it up!

Nice!

very very very nice, and very very very smooth...keep it up...that movie pwned lol. try to add a lil more humor tho, wasnt very funny...looks like it cud b tho.

lovely graphic and a very inventive storyline

i hope to see the new one of these soon and i am not the master of this

Aivarai, biciuli !

Aivarai, blemba, zinok, tikrai smagu Tave vel matyti ! Kaip sekasi ? Kaip gyvenimas, kaip mokslas, kaip menine veikla ? Matau, kad sparciai tobuleji ! Su tuo ir sveikinu. 3.60/5.00 - juk tai net labai neblogas rezultatas. Linkiu, kad gautum savo antraji apdovanojima shio flasho deka ;) Dabar apie pati flasha - smagu buvo ishgirsti Delfinu daina :) Kazkaip keista ja girdeti cia, Newgrounds. Matai, daug kam truko balsu - zinok cia tikrai yra nemazai voice actors - galetum pabandyti shio filmuko versija ir su dialogais (Anglu k.) Grafika tikrai maloni akiai, beje, pradejai dirbti su Swift 3D ? Geras, tikrai gana fainai viskas atrodo. Vienzo, sekmes ir iki !
P.S. Su Vasario 14-aja ir 16-aja Tave !

aivarmovies responds:

Oooooooooo!!! Regimantai!!! Labas Tik tika tau issiunciau laiska o tu jau spejai parasyti man rewiew!!! =) Aciu labai!!! Heh gyvenimas po truputi mokslai blogai =( menine weikla erm...... Mokausi, tobuleju (lyg ir) Pasinaudosiu tawo patarimais =) Aciu uz nerealu rewiew =))) Gal kada noretum kartu sukurti koky filmuka??? a? Beje sweikinu su tawo kalediniu filmuku kuris buwo frontpage nerealiai fainas ir originalus ir tawo backgroundas eina sau...... man dar toli iki tawes =) Busi mano mokytojas =))) Taj wat. Atrasyk Y emaila please.... Ir dar karta aciu uz rewiew =) Iki =)

very good animation, and story

the best animation ive seen on new grounds. i love the 3-d parts and the slow-mo. i cant wait to see what he does to the "zobies". and not afraid to swear...i like swearing..makes it funner to watch and puts more emotion into the story.although i really dont know what the title"dangerous sex" has to do with this.

aivarmovies responds:

Oh.... Thanx a lot for a wonderful rewiew =))