00:00
00:00
Newgrounds Background Image Theme

tasheenandfriends just joined the crew!

We need you on the team, too.

Support Newgrounds and get tons of perks for just $2.99!

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

Codrin - In cautarea fericirii

Share Collapse

Author Comments

Facut in 3 zile cu tot cu invatarea programului.

Nivel de dificultate: HARDCORE!!!

Sper sa va placa, iar daca vreti sa dati o bere: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=X9SKBDPAPXGLE

Gameplay nivelul 1: https://youtu.be/2t9sIExa0Ow


Ultimate Boss, sunete reale de oameni "normali", grafica de 2021+/-1, animatii de cea mai buna calitate.

Surpriza maxima dupa ce il distrugeti emotional pe Ultimul Boss, nu ca ar fi si altii.

Pentru mai multe efecte speciale nivelul de alcoolemie trebuie sa fie ridicat.


Tutorial:

-Te misti de sageti

-Resetezi nivelul de R

-Nu aveti puncte de salvare, trebuie trecut tot nivelul deodata, daca inchizi jocul se pierde tot ce ai facut.

Log in / sign up to vote & review!

Newgrounds accounts are free and registered users see fewer ads!

Prima oara cand m-am jucat ieri, a fost extrem de frustrant, n-am trecut de al doilea nivel. A doua oara a fost surprinzator de lejer, deoarece ultimele doua nivele au fost destul de usoare. As spune ca acestea din urma ar fi trebuit sa fie primele nivele pe care sa le joace jucatorul, ca sa il acomodeze cu modul in care functioneaza jocul. Iar manelistul sa apara abia la finalul nivelului care in acest joc a fost nivelul 2, pentru ca daca tot ajungi acolo sus, oricum o sa ai multa viata ca inseamna ca ai trecut deja de inamicul principal, anume caderea in vidul de jos. Atata doar sa nu te arunce de pe vreo platforma discurile lui.

Ultimele doua nivele au fost cam monotone si usoare asa ca nu voi vorbi prea mult despre ele

In schimb nu mi-au placut primele 2 nivele(daca nu consideri tutorialul ca fiind un nivel). Primele nivele ar trebui sa aibe mai mult pamant pe care sa poti sa stai. Si mi se pare ca platformele ar trebui sa fie mai late, sa nu ai nevoie de precizie asa de mare cand te joci. Si mi-ar placea daca ar exista platforme pe sub care sa poti sari pe ele. Adica daca esti sub o platforma sa poti sa sari pe ea. As vrea sa nu te redirectioneze jocul cand il termini, nu cred ca e legal sa faci asta pe newgrounds. Mi-ar placea sa nu te lovesti la cap cand sari si esti la capatul superior al nivelului, in schimb mi-ar placea sa sari normal acolo. Si mi-ar placea ca platformele sa fie coordonate mai bine. Uneori trebuie sa ramai pe o platforma destul de mult timp pana cand vine cealalta platforma si poti sari pe ea, ceea ce este plictisitor cand esti pe o platforma care se misca vertical si enervant cand esti pe o platforma care se misca orizontal deoarece:

Exista bug-uri cam nasoale in jocu asta. Cel mai rau este atunci cand platforma isi schimba directia si efectiv te da afara de pe ea. Ca sa previ asta, trebuie fie sa mergi in directia opusa, fie sa tot sari in continuu, si risti in ambele feluri sa cazi accidental de pe platforma oricum. Alte bug-uri includ: cand sari, pagina web se deruleaza in sus; cand mergi se aude un clac ciudat, sprite-ul pare sa se dea in spate pentru ceva timp cand mergi. Nu mi se pare un lucru bun ca te mandresti cu acele bug-uri. Un joc greu bun iti ofera macar ceva control, dar nu morti ieftine. Jocurile care sunt grele datorita defectelor astora tind sa fie considerate slabe. Adica inteleg, e primul tau joc folosind acest program, l-ai facut in 3 zile. Eu nu as putea sa fac nici macar atat ca is cam prost. Dar te rog eu, macar nu fii asa de rautacios cu cei care se joaca pt ca pana la urma is si ei oameni. Adica din ce zici tu, pare ca ii tachinezi pentru ca sunt prea nubi sa se joace jocul tau hardcore. Dar ce castiga ei din asta? Dreptul sa se dea mare? Inteleg daca vine vreunu sa zica "uitati-va la mine, am batut Dark Souls 100%" sau ceva, dar jocul asta nu e Dark Souls, e un amarat de joculet al carui nivel de efort depus este echivalent cu acele asa-zise "asset flip"-uri de pe steam. Mare barosan esti ca ai terminat "Codrin in cautarea fericirii". Se vor inchina toti manelistii la cata valoare ai.

Si mai e inca ceva: tre sa astepti 15 mii de ani ca sa te joci jocul. Iesi la pensie pana se incarca. Te rog sa rezolvi cumva treaba asta.

Ce mi-a placut la joc insa a fost simplicitatea, si chestiile haiose(precum tipul ala care zice "bruh look at this dood" atunci cand nu ai luat butoiul cu tine, platforma in forma de pula la nivelu 3, ragaiturile si sunetele alea autiste cand faci un infarct, discurile cu manele din anul 2000(de ce anul 2000 nu stiu), etc.)

In final, eu zic ca e un joc ok-ut. Macar are un final. Abia astept sa vad ce alte jocuri vei scoate, sper doar sa fii mai bland cu jucatorii, atata tot.

compactplay responds:

Multumesc pentru cel mai constructiv comentariu!
O sa tin cont de parerile voastre pe viitor, asta l-am facut la caterinca, sa fie dificil si greu de trecut, in special "bug-ul" cu platforma, am lasat asa sa scoata la iveala tot cei mai "bun" din limbajul limbii romane. Dupa ce prinzi cum se misca caracterul este chiar foarte usor, l-am terminat din 2 incercari dupa ce l-am urcat. Cat despre incarcare, nu stiu, mie mi se incarca foarte repede, nu cred ca depinde de mine, ci mai mult de serviciile celor de la newgrounds(totusi e gratis sa il incarci).
Inca o data, mersi pentru comentariu.
PS: urmatorul incerc sa il fac in Godot(care momentan este in stadiul de "sa-mi bag .... cat cod trebuie sa invat", dar imi ofera mai mult control asupra tot.

Credits & Info

Views
361
Faves:
1
Votes
71
Score
2.49 / 5.00

Uploaded
Jan 27, 2021
7:20 AM EST