00:00
00:00

We're grateful to TogiraIkonoka, our latest supporter!

We're 14 people from our target today. Why don't you be one of them?

You can support NG too and get tons of perks for just $2.99.

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

SameGame

Share Collapse

Author Comments

Updated. I removed hiscores since it didn't work here.

---

This is the first flash game I have ever made. However I've gotten so much positive feedback that I'd love to make more when I have any extra time.

There is no preloader, but I don't think it's needed since the game takes less than 20kB.

Reviews


...

Aivan mahtava, yksinkertainen peli jota jaksaa pelata. Ääntä ei tosin ollut joka ei kuitenkaan suuremmin haitannut.
Uusin pelisi on vielä parempi, mutta se on vain liian vaikea. Itse pelasin varmaan kaksi päivää sitä, en yhtäjaksoisesti, mutta se oli peli joka vaati ajattelua, ja kesti kauan, radat olivat myös ihan uskomattomasti suunniteltu, aluksi olikin fiilis että ei tätä pysty, mutta lopulta olikin aika hyvä fiilis kun huomas kuinka helppoa se olikin kun vaan ajatteli. Siihen nähden kun Current Score oli vain n. 4 niin se kertoo kuinka paljon se oli aliarvostettu, peli vaan oli liian vaikea ja jo parin levelin jälkeen moni lopetti ja antoikin arvosanan "1", jatkossa tee peli joka alkaa helposti kunnes saa pelaajansa koukkuun. Jatka mitä teet, ootan innolla.


jkari responds:

Kiitos palautteestasi :) Vaikeusasteen määrittäminen on suuri haaste peleissä. Andrew the Droid on saanut palautetta sekä sen liiasta vaikeudesta mutta myös, että se olisi liian helppo.

Kyseessä on puzzle-peli, jonka on tarkoitus edellyttää ajattelua vaikka tässä tapauksessa puzzleen onkin sekoitettu actionia jonkin verran. Pelin pitää alkaa helposti (niinkuin se alkaakin), mutta hankalinta lienee määrittää vaikeustason nousu. Jos vaikeustaso nousee liian nopeasti, putoaa osa pelaajista pois sen takia. Jos taas vaikeustaso ei nouse tarpeeksi nopeaksi, osa pelaajista putoaa pois kun ei jaksa pelata liian helppoa peliä..

Pitää vaan yrittää löytää se kultainen keskitie, joka kelpaisi suurimmalle osalle yleisöstä.


AWESOME

This game here is simply awesome.
Nothing much else to say honestly.
It's simply awesome. It rocks. You rock.
Even though it's quite hard lol.
Keep it up !
ALEX


People find this review helpful!

Simply the best version of the good ol' Samegame

I haven't seen too many and I haven't seen too good. I'm happy to see that someone finally made a good very playable version of this old 80's classic. Thumbs up, I'm all tens (10) tonite.


People find this review helpful!

I think theres a bug...

There seems to be a problem with the high score system... it's just sitting on "connecting server" Oh well. The number one thing here though is that it needs sound. Something fierce. And maybe you should have a shadowy representation of what the boxes are in the menu that you can kind of see before you put the mouse over it... and maybe even background(s) for the gameplay itself, eh?

fun stuff... couple bugs, but you'll work it out, right?

=D=


jkari responds:

Yeah, it seems hiscores don't work here. It should get hiscores from my server, but for some, yet unknown, reason it doesn't.

And sound, true, it would be nice and I will add some as soon as I have time for that. Shadowy representation is also a good idea and simple to do.

I am not sure about background. I like that game is so small. If I decide to add background, it'll be something quite simple.

Thank you for all the ideas.


Tosi hyvä.

Joo se oli ihan ok ja sen oppiki aika nopeesti sikäli et ei tarvinu harjotella yhtää jatka samaa mallii.


Click on an icon to vote on this!

Credits & Info

Views
5,312
Votes
359
Score
3.42 / 5.00

Uploaded
Oct 29, 2005
9:20 AM EDT
Genre
More Games