Be a Supporter!

W!peout - Str8 2 teh beat

Download this song! Lights Expand Collapse

Credits & Info

Uploaded
Nov 16, 2010 | 12:14 PM EST
File Info
Song
4.4 MB
3 min 13 sec
Score
3.94 / 5.00

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.

Score:
Rated 3.94 / 5 stars
Plays & Downloads:
499 Plays | 27 Downloads
Share Links:
Genres:
Electronic - Drum N Bass
Tags:
None

Author Comments

A new Drum N Bass i think it turned out great
Enjoy

-W!peout

Reviews


EreaserEreaser

Rated 5 / 5 stars

E-piek!A-XA-X

Rated 5 / 5 stars

wat lekken dan

Niet zo hard van stapel lopen.

Ten eerste moet je de vraag beantwoorden of het Wikileaks is geweest die de staatsgeheimen gelekt heeft. Ze zijn ze aan het publiceren, maar het lekken is gedaan door iemand anders. Wat we wel kunnen zeggen is dat Wikileaks staatsgeheimen publiceert.

Dan komt de volgende vraag: is dat illegaal? In Nederland is dat over het algemeen wel zo. Maar Wikileaks heeft geen standplaats in Nederland en publiceert geen Nederlandse staatsgeheimen. Nederlands recht is hier niet van toepassing.

Volgens het Amerikaanse recht is het publiceren van staatsgeheimen in principe niet strafbaar. Er zijn een klein aantal uitzonderingen, bijvoorbeeld het publiceren van de namen van spionnen of nucleaire geheimen. Voor zover mij bekend zijn die gegevens geredacteerd. Dus zelfs in de VS zouden de activiteiten m.i. niet illegaal zijn.

Een verder probleem is natuurlijk dat Wikileaks ook geen Amerikaanse organisatie is, en daar geen standplaats heeft. Het is dus helemaal niet zeker of het Amerikaanse recht uberhaupt wel van toepassing is.