00:00
00:00
Newgrounds Background Image Theme

NobeastcanDefeatme just joined the crew!

We need you on the team, too.

Support Newgrounds and get tons of perks for just $2.99!

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

Reviews for "Who Goes There? Part 5"

Not cool...

It just seemed so...lame. I couldn't hear what that little turtle-like thing was saying, and trust me! My sound was waaaaaaaaaaay up! It just seemed like some alien style Dragonball Z...

GrimEntertainment responds:

Sorry you didn't like it! Maybe you will like some of my other upcomming things better at least I hope so. Thanks anyway for watching!

OMFG!!!!!

i just watched the whole series and holy shit that was SO ILL. keep em comin, dont care if they're long or short.

Great, but a bit short

This was again a great flash, maybe a bit short, but it was ok, I hope the next part come soon and will be longer than this one.

DecKai

Nice

That was awesome!
All I can say great job but some of those backgroundsw look wierd but watcha gonna do its just a background, anyways did you use sound from Warcraft 3? Anyways well done!

DEN HÄR TEXTEN KOMMER DU INTE ORKA LÄSA!

KUULLLLL du är svensk! det här var skit bra jag jillar när dom går av på mitten och sånt! fan DYNG BRA grafik! och hur bilden rörs sej in i sikterna. jag..jag suger som FAAAANNN på flash jag har bara flash mx 2004..... och jag håller på med en film som heter kwacky.typ det är som du vet.....va fan heter han nu.....
ADAM PHILLIPS! han är jävligt BRA på flash.men du vet jag försöker inte att sno hans ideer.....om du inte har sett dom kolla på dom!
dom är SKIT BRA! du är jävligt bra på att jöra alien filmer.
men du vet när dom får se dom där alierna i dom där.....jaaaa...jag kan inte orden till dom där glasen men....det där glasen fylld av vatten med aliens i.....du vet när man får se dom...typ kameran rörs sej åt höger....då den sista blåa alien..den är exagt som en alien på den där filmen ALIENS eller om den hette ALIEN. :P MEN DET HÄR VAR EN BRA FILM! m..m den var braaaaa! men jag vill inte va en tiggare eller så men....snella je mej OVERALL SCORE: 10! inte en enda film har kommit in på newgrounds! inte ett enda! plz!
den var bra skit bra och du ska vara stålt över vad du har jort och hejdå!
PS skriv tillbaka!

GrimEntertainment responds:

Kul att di gilla den! Det är faktiskt en alien i den sista tuben, jag gjorde det som en liten hyllning till alla alien filmerna då de de absoulut bästa filmerna som gjorts har du nte sett dom ska du göra det. Jag vet inte riktigt vad du menar med att ge dig overall score 10 jag kan inte se att du lagt upp någor här på Newgrounds än, men om du skickar en PM till mig när du gör det så ska jag kolla in det! Trevlig midsommar! och lycka till med Kwacky.
Tack igen!