00:00
00:00

Our goal is for Newgrounds to be ad free for everyone! Become a Supporter today and help make this dream a reality!

Reviews for "Bunnykill 3 Vol.1"

no!

to be continued!!! Ahhhhh, I can't wait that long! Great series, really great. They must be so much fun to make, never mind watch.

wow

I liked it a lot!
and btw...
make a game of it =D
and add something like a lil ammo magazin in the left donw corner of the window, that evryone can see how much bullets left ^_^

PARAS tähän mennessä!

Bunny Kill on vain parantunut ja parantunut sitten ensimmäisen osan!
Grafiikka on todella nättiä (ja puput söpöjä ^^), animaatio sulavaa, ja ihme kyllä FPS ei tippunut paljoakaan kiivaissa taistelu kohtauksissa High-settingsillä! Monella animaatiolla on ollut ongelmia juuri näissä "fast-packed action"-kohtauksissa, mutta Bunny Kill selvisi niistä ongelmitta!

Musiikki ja äänet ovat huippulaatua: Musiikki sopii tapahtumiin lähes täydellisesti, ja samaa voi sanoa ääni tehosteista, vaikka suurinosa niistä on jo kuultu useaan otteeseen. Voin vain ihmetellä miten saitte kaiken tämän ahdettua alle 5 megatavuun???

Kuten jo sanoin (tai sitten en): Todella hyvää työtä, jatka samaan malliin, ja kiirehdi kolmos-osan kanssa (vaikka ihmeen nopeasti tämäkin tuli kakkosen jälkeen O_o)!

Mottis responds:

Kiitti!
jumalauta... mulla toi pökkii ku pien paska maksimiqualityllä ja vähä jopa mediumillakii! No kait sul on sit vaa paremp kone...

toises osas voi kestää vähä. pidän ny kesän paussii näist hommista. sori.

heh siisti toi sun nikkis muuten...

awesome!

will bunnykill ever get bad?? proabably not!

kick ass

that was a great flash! fast, blood, guns, lightblades and bunnys thats what i like.