00:00
00:00

API Loader not showing animate cc

298 Views | 5 Replies
New Topic Respond to this Topic

API Loader not showing animate cc 2016-12-01 02:22:54


so i finally get back to gaming work after getting a new computer and re downloading animate cc

now the api connector is completely invisible except for the fla file where i copy it from?

????

Response to API Loader not showing animate cc 2016-12-01 04:50:08


Could it have anything to do with setting the visibility of elements?


Check out the NRC / Hexa #54 (Jun)

BBS Signature

Response to API Loader not showing animate cc 2016-12-01 23:44:39


At 12/1/16 04:50 AM, Cyberdevil wrote: Could it have anything to do with setting the visibility of elements?

appreciate the comment but it seems to be something else wrong im thinking its now outdated?

first thing i tried was turning it bright red /green/blue nothing happens

Response to API Loader not showing animate cc 2016-12-02 03:06:37


At 12/1/16 11:44 PM, orion1220 wrote:
At 12/1/16 04:50 AM, Cyberdevil wrote: Could it have anything to do with setting the visibility of elements?
appreciate the comment but it seems to be something else wrong im thinking its now outdated?

first thing i tried was turning it bright red /green/blue nothing happens

here is a screen shot of what im experiencing

http://imgur.com/a/NHRyN

Response to API Loader not showing animate cc 2016-12-02 03:17:08


At 12/2/16 03:06 AM, orion1220 wrote: here is a screen shot of what im experiencing

http://imgur.com/a/NHRyN

Hmm it looks alright to me. Weird. I don't know what else it could be, sorry, hope someone else jumps in with an answer...


Check out the NRC / Hexa #54 (Jun)

BBS Signature

Response to API Loader not showing animate cc 2016-12-06 23:14:40


hello