00:00
00:00

Report Audio Portal Bugs Here

22,102 Views | 148 Replies
New Topic Respond to this Topic

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2015-03-28 14:58:30


Hi folks,

i tried replacing an audio file but it won't stick for some reason. It is essentially the same song just better mixed. It uploads, but when i press submit nothing has changed. Any ideas?

cheers

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2015-03-29 04:19:03


At 3/28/15 02:58 PM, Flammazine wrote: Hi folks,

i tried replacing an audio file but it won't stick for some reason. It is essentially the same song just better mixed. It uploads, but when i press submit nothing has changed. Any ideas?

cheers

clear your cache

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2015-03-29 09:40:11


At 3/29/15 04:19 AM, Yoshiii343 wrote:
At 3/28/15 02:58 PM, Flammazine wrote: Hi folks,

i tried replacing an audio file but it won't stick for some reason. It is essentially the same song just better mixed. It uploads, but when i press submit nothing has changed. Any ideas?

cheers
clear your cache

thanks man very effective

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2015-04-05 07:51:11


Under the "Voice" category, there is now "Voice Acting - A Capella", but selecting that genre before publishing audio doesn't work.

This piece here is meant to be under said genre, but the project manager refuses to publish my work if I select Voice Acting - A Capella. I've had to put it to the second closest genre there is, i.e. Easy Listening - Classical, which really isn't accurate.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2015-05-04 01:53:50


Submissions with their download disabled still can be downloaded via 'Download song as WAV' context menu in the player.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-24 15:11:05


I can't preview loops before publishing. It just won't play. It would be nice to see if the song loops properly before submitting to public. Anyone else having this problem?

Google Chrome on Windows 10, if that helps/has anything to do with it.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-26 18:30:15


Not really sure what happened here but I'm slightly amused.

Report Audio Portal Bugs Here


https://soundcloud.com/alias_hallow

I hang around on chips compo mostly

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-28 16:13:15


@BrenTheMan

On mobile, regardless of what OS I'm on (I've tried this on both Android and Windows), opening a playlist does not play the tracks in that particular playlist. It instead plays this one particular MIDI file, I don't know who owns it, but it's there, and it's annoying...

This applies for any playlist by any user, too.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-28 16:37:39


At 1/24/16 03:11 PM, constromlie wrote: I can't preview loops before publishing.

I believe this is a known bug due to some other player changes we made. We're probably going to replace the current player this year so this bug won't get fixed unfortunately.

At 1/26/16 06:30 PM, Gragon73 wrote: Not really sure what happened here but I'm slightly amused.

He probably updated it and the times hadn't all updated yet due to caching (or something else happened). Looks like it matches now.

At 1/28/16 04:13 PM, Troisnyx wrote: On mobile

That's a really weird bug. We don't officially support mobile so of course you'll see weird stuff like this in various areas of the site. This will probably get taken care of once we get a mobile site which will probably happen sometime in the next decade or two.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-28 17:21:49


At 1/28/16 04:37 PM, BrenTheMan wrote:
At 1/26/16 06:30 PM, Gragon73 wrote: Not really sure what happened here but I'm slightly amused.
He probably updated it and the times hadn't all updated yet due to caching (or something else happened). Looks like it matches now.

Helix hasn't been on NG in aaaaaaaaaaaaaaaaaaages. I don't think.
Not that it's anything that really needs fixing, just amusing.


https://soundcloud.com/alias_hallow

I hang around on chips compo mostly

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-28 17:30:07


At 1/28/16 05:21 PM, Gragon73 wrote: Not that it's anything that really needs fixing, just amusing.

I must have been looking at the wrong submission. Dunno what happened there, but you seem easily amused.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-28 19:19:01


At 1/28/16 05:30 PM, BrenTheMan wrote: you seem easily amused.

Amused being in the mild sense of the term, but you're still correct. :P


https://soundcloud.com/alias_hallow

I hang around on chips compo mostly

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-01-29 19:36:53


At 1/28/16 04:37 PM, BrenTheMan wrote:
At 1/28/16 04:13 PM, Troisnyx wrote: On mobile
That's a really weird bug.

We confirmed this bug today. Just letting you know that it won't get fixed until we replace the current audio player some time this year.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-02-18 11:48:57


@TomFulp
@liljim
@BrenTheMan

All unpublished music, although inaccessible, is still visible on users' profiles!

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-02-18 12:10:21


At 2/18/16 11:48 AM, BrokenDeck wrote: @TomFulp
@liljim
@BrenTheMan

All unpublished music, although inaccessible, is still visible on users' profiles!

Thanks for the heads up - noticed this earlier and we're looking into it!


Working on Nightmare Cops!

BBS Signature

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-03-02 12:21:46


@TomFulp @liljim @BrenTheMan

I remember @larrynachos says he cannot unfan people he had favourited. Now I don't know if I personally have this problem, but I do have others. Note that all these problems take place on Chrome, and not Internet Explorer.

1) Modding has now become an impossibility for me because any action I take is meant to be followed by a refresh of the page, followed by the action having taken its course. Trouble is, after the pop-up appears saying "Are you sure you want to _______?" and I say yes, nothing happens.

2) I cannot favourite songs. No matter how many times I hit the heart icon, nothing happens. I presume that problem also extends to favouriting users.

3) I cannot post forum replies. Hitting the Post button does nothing.

I cannot help but think that the problem larrynachos and I have is one and the same. Help please?

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-03-02 12:30:14


At 3/2/16 12:21 PM, Troisnyx wrote: @TomFulp @liljim @BrenTheMan

I remember @larrynachos says he cannot unfan people he had favourited. Now I don't know if I personally have this problem, but I do have others. Note that all these problems take place on Chrome, and not Internet Explorer.

All of these problems are related to the latest Adblock update, which broke the AJAX on NG. The next update will hopefully fix it, not sure if that rolls out nightly or what... Until then, you need to disable Adblock on NG in order to do anything :(


Working on Nightmare Cops!

BBS Signature

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-17 13:44:43


@BrenTheMan Help. I'm unable to change my best song of the year, again. I don't quite understand what's going wrong.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-17 15:24:48


At 4/17/16 01:44 PM, Troisnyx wrote: @BrenTheMan Help. I'm unable to change my best song of the year, again. I don't quite understand what's going wrong.

No clue. @liljim might have an idea.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-17 16:42:54


At 4/17/16 03:24 PM, BrenTheMan wrote:
At 4/17/16 01:44 PM, Troisnyx wrote: @BrenTheMan Help. I'm unable to change my best song of the year, again. I don't quite understand what's going wrong.
No clue. @liljim might have an idea.

I have no idea either. I am able to change my "best of" without issue.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-17 16:46:08


At 4/17/16 04:42 PM, liljim wrote:
At 4/17/16 03:24 PM, BrenTheMan wrote:
At 4/17/16 01:44 PM, Troisnyx wrote: @BrenTheMan Help. I'm unable to change my best song of the year, again. I don't quite understand what's going wrong.
No clue. @liljim might have an idea.
I have no idea either. I am able to change my "best of" without issue.

Switching a browser, signing out and back in again, none of these seem to help. I don't know if anyone's had this trouble besides me, but it's likely just me.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-17 16:58:27


At 4/17/16 04:46 PM, Troisnyx wrote: Switching a browser, signing out and back in again, none of these seem to help. I don't know if anyone's had this trouble besides me, but it's likely just me.

Probably not, but I'm not sure how we're supposed to help without some rudimentary information. What browser, what OS etc would be a start. Or even telling us what you're trying to do, what you're expecting to happen. I don't even know whether the options come up for you when you click the edit link, or whether they do come up but selecting an option does nothing. "Doesn't work" helps neither of us basically.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-17 17:05:32


At 4/17/16 04:58 PM, liljim wrote:
At 4/17/16 04:46 PM, Troisnyx wrote: Switching a browser, signing out and back in again, none of these seem to help. I don't know if anyone's had this trouble besides me, but it's likely just me.
Probably not, but I'm not sure how we're supposed to help without some rudimentary information. What browser, what OS etc would be a start. Or even telling us what you're trying to do, what you're expecting to happen. I don't even know whether the options come up for you when you click the edit link, or whether they do come up but selecting an option does nothing. "Doesn't work" helps neither of us basically.

To sum up the problem:

I run Windows 10.
The two browsers I have are Internet Explorer and Google Chrome; both don't work when I try to change the 'Best of'.

Incidentally, I tried this on mobile (I run a Windows phone, which runs on 8.1) and I have two browsers on that -- IE and Opera -- and it doesn't work either.

The options do come up as normal and when I click on the new song title to mark as 'Best of' it acts like it's been recognised, but when the page refreshes, there's absolutely no change.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-18 11:08:26


At 4/17/16 05:05 PM, Troisnyx wrote: To sum up the problem:

I run Windows 10.
The two browsers I have are Internet Explorer and Google Chrome; both don't work when I try to change the 'Best of'.

Incidentally, I tried this on mobile (I run a Windows phone, which runs on 8.1) and I have two browsers on that -- IE and Opera -- and it doesn't work either.

The options do come up as normal and when I click on the new song title to mark as 'Best of' it acts like it's been recognised, but when the page refreshes, there's absolutely no change.

Great, thanks! Please try now.

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-04-19 14:21:31


At 4/18/16 11:08 AM, liljim wrote:
At 4/17/16 05:05 PM, Troisnyx wrote: To sum up the problem:
Great, thanks! Please try now.

Thanks -- it works now. Much appreciated!


My audio files aren't uploading. It says that it is a invalid .mp3 file. No, I am not using any special characters what so ever.
Please help!

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-06-03 21:54:14


At 6/3/16 09:10 PM, Noski41406 wrote: My audio files aren't uploading. It says that it is a invalid .mp3 file. No, I am not using any special characters what so ever.
Please help!

EDIT: Also I'm using Audacity if that helps :D

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-06-03 21:57:47


At 6/3/16 09:54 PM, Noski41406 wrote:
At 6/3/16 09:10 PM, Noski41406 wrote: My audio files aren't uploading. It says that it is a invalid .mp3 file. No, I am not using any special characters what so ever.
Please help!

What settings are you using to export the mp3?

Response to Report Audio Portal Bugs Here 2016-06-09 12:51:49


At 6/3/16 09:57 PM, BrenTheMan wrote:
At 6/3/16 09:54 PM, Noski41406 wrote:
At 6/3/16 09:10 PM, Noski41406 wrote: My audio files aren't uploading. It says that it is a invalid .mp3 file. No, I am not using any special characters what so ever.
Please help!
What settings are you using to export the mp3?

It depends on the encoding and specific file. Try converting it to another audio file extension. Then convert it back to mp3 again. This might fix the encoding.