00:00
00:00

Check out RemiReckless, our latest supporter!

We're 14 people from our target today. Why don't you be one of them?

You can support NG too and get tons of perks for just $2.99.

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

Final Conquest

Download this song!

Author Comments

"It shall be a terrible battle, but victory is unquestionable." Has a twist in the middle.

Reviews


WOW

Dude, i might be fan for war music but god, this is the best freeken song i have heard. I mean i have never heard a war song that you can actually picture a battle while listening. Arrows flying stabbing screams reeking the battlefield, actually makes me think of sparta for some reason, but really nice, make more music dude, i mean, WOW


mechanoid-9 responds:

A zillion thanks, I'll try making another song with that soundbank, though I don't have many sounds left. I'd make a lot of songs like this but I don't have sufficient sounds/instruments. Nevertheless I'll try it with what I have after finishing Rave Abbey.


Good job!

Üdv néked! Jó dolog magyar arcokat látni az NG-n, fõleg úgy, hogy még eggyel sem találkoztam:)

Nos meg kell mondjam, jó kis számot pakoltál össze! A minõsége igazán remek. Milyen programot használtál hozzá? A dobok, meg a kórus igazán remekül szólt, bár a nõi kórushangokon érzõdött egy picit, hogy hangminták - de a férfi kórus bitang jól szólt.

A szám hangulata szintén nagyon frankó. Igazi conquest-es hangulata van, bár ahogy felépítetted, nos az egy kicsit túlzottan ismétlõdõ. Tehettél volna bele néhány kiállást, vagy szóló hangszeres részt, vagy akár néhány komolyabb dob-szólót. A felénél bejövõ váltás érdekes, furcsa az elektronikus-hangzású break-beat egy ilyen témájú dalban, de nekem tetszik.

Szóval egy kicsit túl sokat ismételgeted a fõtémát de alapjában véve jól szól a dolog és tetszik is. Szóval csak így tovább, remek kis szám ez. Ja és ha lesz idõd, légyszi látogass el az én lapomra is és véleményezd a saját dalaimat.

And to switch on to englis that everyone could understand my opinion about this song: altough it's a bit repetitiw with the melody the awesome quality of the instruments and the mood it creats turn the whole thing to an epic and great track.


mechanoid-9 responds:

Csá, én se láttam itt még más magyart, de jó tudni hogy nem én vok az egyetlen:) Hú, úgy hozzászoktam az angol értékelések és válaszok írogatásához, hogy magyarul sokkal nehezebben megy... Nos a program magix music maker 2005, de az csak az eszköz, mert a hangok a magix sound pool 12-bõl vannak. És igen, az egész hangmintákból van. Azért kevés benne a változatosság, mert az ilyen sound poolokon általában egy zenestílushoz viszonylag kevés hang van, csak összesítve sok. Ehhez a zenéhez felhasználtam szinte az összes hangot a movie score szekcióból. Ezért is van, hogy több ilyen zenét nem fogok tudni csinálni úgy hogy másképp is hangozzon, legalábbis ezzel a sound poollal nem.
Nos tényleg tehettem volna bele dobszólót vagy hasonlókat de ha megnézed még így is 4:57 hosszú, egy még ennél is hosszabb számot piszok nehéz úgy konvertálni mp3ba hogy jól is hangozzon, ezzel is vagy egy órát szenvedtem mégse sikerült jobb minõséget elõállítanom. Látom 10-et adtál a clarityre de a waw változat sokkal jobban szól. Nagyon utálom a 4 megás limitet...
Na mit mondjak még... kösz az értékelést, biztosan belehallgatok majd a zenéidbe. Jaj ne most ugyanezt írjam le angolul is? Megpróbálom tömören.
Now an english summary of my reply: I used sounds from magix sound pool 12 and put them together with magix music maker 2005. It's repetitive because of the small number of samples provided for one genre. I could have added different sections like a drum solo but even this way it's 4:57 long and it's hard to convert longer songs into mp3 and make them sound good. I hate the 4 megs limit...
Whew, definitely my longest reply ever!


wow...

an epic song! made me think of a war as well, has the right feel to it!!!

great, keep up gd work!


mechanoid-9 responds:

Thanx^^

Click on an icon to vote on this!

Credits & Info

mechanoid-9
Author

Listens
2,420
Downloads
437
Votes
36
Score
4.18 / 5.00

Uploaded
Dec 7, 2006
9:56 AM EST
Genre
Classical
File Info
Song
3.4 MB
4 min 57 sec

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.