Be a Supporter!

Credits & Info

Uploaded
Feb 6, 2011 | 8:16 PM EST
File Info
Song
5.7 MB
2 min 29 sec
Score
4.00 / 5.00

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.

Score:
Rated 4.00 / 5 stars
Plays & Downloads:
656 Plays | 87 Downloads
Share Links:
Genres:
Hip Hop, Rap, R&B - Hip Hop - Modern
Tags:
None

Author Comments

Remixed The bards song by blind guardian

Enjoyness.

Reviews


A-XA-X

Rated 5 / 5 stars

Rustig aan knul ;)

Daarom doen ze dat tegenwoordig grotendeels met hun BlackBerry. Om bij laptops te blijven: Werken met Word 2007 of later is best vervelend als je maar 768 pixels (zo 1995..) in de hoogte hebt. Je zit al met die enorme ribbon, plus natuurlijk je titelbalk, statusbalk, startbalk, enz. Dan kan je op 100% zoom nog maar een kwart van een pagina bekijken. Tuurlijk, voor overzicht kan je uitzoomen, maar dan wordt het niet meer leesbaar. Daar komt het voordeel van een hogere resolutie kijken: je kunt meer overzien op hetzelfde zoomniveau of (en dat vind ik erg prettig) je kunt hetzelfde overzicht houden, met scherpere letters. Als je 8 uur per dag achter een beeldscherm werkt, dan is extra scherpte ontzettend prettig.

Overigens ben ik ICT'er, die andere grote groep zakelijke gebruikers van notebooks. Als ik in een IDE zit te werken, is elke pixel meegenomen, voornamelijk in de hoogte van het scherm. Op 1280x800 of 1366x768 valt gewoonweg niet prettig te werken. Klaar. Ik hoef geen laptop met een fancy videokaart of een supersnelle processor. Gewoon veel pixels en veel geheugen en ik ben blij. Voor een 16:9 scherm moet ik gaan kijken voor 1600x900 of 1920x1080 en dat is ergens belachelijk. Om aan te sluiten bij Toontje_78 hieronder: 1400x1050 is een perfect compromis tussen resolutie en aantal pixels in de hoogte. Ik heb zelf ook een (Asus) notebook gehad met zo'n scherm en ik zou met alle plezier er weer een kopen.
De CAD/CAM 'rs die zo nodig een laptop willen in plaats van een gewone pc is zo'n kleine markt dat 1 of anderhalf louche bedrijf genoeg is om die markt te bedienen.
Aan die groep had ik nog niet eens gedacht... Er zit meer tussen CAD/CAM en de
Word/Outlook/Adobe Readers, hoor.


Precies en daarom kom je niet meer in 2 maanden, maar 2 weken xD

JONGESPEEETAAAHEreaserEreaser

Rated 5 / 5 stars

Love it

The original is already good, but this version rules :o

Nice job :D