00:00
00:00

We're grateful to Zooloo75, our latest supporter!

We're 15 people from our target today. Why don't you be one of them?

You can support NG too and get tons of perks for just $2.99.

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

W!peout - Eggs.

Download this song!

Author Comments

Took me a week and a half.
Hope you guys like.

Reviews


WHOOp WHOOP.

Strak plan van Nokia:

Nu - 2012
Eigen systemen opdoeken
2012 - 2013
hardware productie uitbesteden aan Foxcon in China
2013
naamsverandering van Nokia in Aikon
2014
Aikon gaat over op Android

Mijn hart huilt. Nokia's probleem is namelijk een management probleem. Wat Nokia nodig heeft is een bezielende leider die alle neuzen weer naar één kant kan krijgen. Iemand met visie die een positieve leidraad kan bieden. Want zowel technisch als qua marketing is er bij Nokia genoeg power in huis.

Wat deze man in klap doet is Nokia ruineren. Door nu al te gaan roepen dat je Symbian en Meego gaat uitfaseren, maak je inderdaad wel een duidelijke keuze, maar je brandt ook een klap al je bestaande merk af. Niemand van de trouwe fans gaat nog een systeem kopen waarvan ze weten dat het door het bedrijf ten begrave is gedragen.

Meego opdoeken? Dat werd de hoogste tijd, want ze hadden al veel te vaak geroepen dat Meego Symbian niet ging vervangen. Symbian hadden ze echter niet moeten laten vallen voor WP7 een succes bleek. Ze hadden dit systeem uberhaupt nooit moeten laten vallen, ze hadden elk nieuw systeem gewoon als symbian moeten aankondigen.

Waar gaat Nokia van leven in de tussentijd? Al die goedkope toestelletjes die steeds minder opbrengen? En waar komen ze dan mee? Vast niet met budget toestellen voor WP7, want daar kan je geen droog brood mee verdienen. Nee ze zullen eerst naam willen maken met high-end toestellen. Maar richten de meeste fabrikanten zich al op, ook daar ga je niet veel volume halen.

Dus toch maar proberen Samsung concurrentie aandoen met budget WP7 toestelletjes? Microsoft geeft ze vast WP7 kado, die zijn al blij dat het kunnen afzetten. Maar maakt dat de toestellen goedkoop. Nee natuurlijk niet want ze hebben geen enkele ervaring in dit systeem en er zal ontzettend veel geinvesteerd moeten worden voor ze een toestelletje kunnen maken dat lekker zuinig en voordelig is en goedkoop geproduceerd kan worden.

Met Symbian weten ze hoe ze dat moeten doen. Hoewel het geen smartphones zijn, blijft Nokia heel veel waar voor geld leveren. Laten er nog steeds heel veel mensen zijn die een telefoon alleen maar willen om te bellen.

MS heeft een innovatief OS gemaakt, maar MS heeft geen kaas gegeten van Pull-marketing. MS is een kei in Push marketing, niet Pull marketing. MS heeft geen flauw benul wat de consument werkelijk wil. Daarom stoppen ze een half miljard in de marketing van een phone voor jongeren en verkopen er een paar honderd. En het zag er toch echt leuk en eigenwijs uit.

Daar gaat Nokia zich nu aan ophangen, want ze hebben straks over het systeem en interface niets meer te vertellen. Als MS zegt dat het een lintmenu wordt, dan wordt het een lintmenu, als de mensen protesteren dan komt dat omdat ze nog moeten wennen. Als MS active desktop verzint dan wordt het active desktop. En als dat afbrandt op de PC dan brengt MS het nog een keer op de phone, want de mensen zullen het prachtig vinden als ze eraan wennen.

En nee WP7 is niet slecht, het beidt een hoop leuke mogelijkheden en zo, maar dat maakt het geen winnaar. Je zit in een supersnel veranderende markt en telefoons zijn tegenwoordig fashionstatements geworden, en daar kom jij met je universele interface die de knappe koppen bedacht hebben. Windows forever.

Niets begrepen van de hele markt. Waarom ziet Steven Jobs er uit als een couturier die zijn scheppingen de catwalk laat aflopen? Mobiele devices zijn fashion statements. Merken zijn uitingsvormen voor jongeren om te laten zien wie ze zijn.

Dat ding leg je op tafel en daarmee vertel je wie je bent net als met de rest van je kleding. Ga naar een gemiddelde social site en mensen vullen in welke merken ze gebruiken.

Wat vertelt het over jou dat je een windows phone gebruikt? Veertiger, uitgeblust, haar in de vorm van bloempot model? Zoiets. Het betekent dat je geen ambitie hebt om je te onderscheiden. Apple is sjiek, status, innovatief,
elegatelefoon

en dan nog te bedenken dat dit iemand serieus schreef

SNAILZ>


People find this review helpful!

(H)Eggs

Awsome vibe!

It takes me to the outer space when I listen to this.

Only one bad thing about it: I should have brought condoms for my ears :D


People find this review helpful!

Blew my pants off and then reattached them on!

I thought it was interesting, but at some rises, after all of your drops, where you introduce a new harmony or sound, I felt the bass was a little weak so I just think you need to amplify it there, but other ways fricken sweet song!Wow!

I'll give you props for that, really nice melodie. Enjoy the whole thing. Hope to make a song like that one day :)

Keep it up.Bassy...

Only got my NG profile this morning, but have listened to quite a lot of the music up here already, and I have to say that this track has the most solid lo-end so far. Nice and bassy, lovely sidechain too. Quite a nice melody, but there's room for some more interesting harmonies, imo. Also maybe some more airy synth layers at the breakdowns, and a more stabby lead on the drops. Still, lovely drums and percussion. But yeah, love the bass and sidechain, and the overall progression.

Cool track. Hands in the air, man


DJ-Martcore responds:

Thank you dude and i get what you're saying.
I already thought it wasn't ready.. but i still got unlimited time to complete it so i'll work on this ^^
thanks for your review.

-W!peout

Click on an icon to vote on this!

Credits & Info

DJ-Martcore
Author

Uploaded
Jan 20, 2011
8:42 AM EST
File Info
Song
7.5 MB
4 min 8 sec
Score
4.12 / 5.00

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.