Be a Supporter!

W!peout - Kinda Fishtock?

Download this song! Lights Expand Collapse

Credits & Info

Uploaded
Dec 27, 2010 | 5:46 PM EST
File Info
Song
4 MB
3 min 28 sec
Score
4.20 / 5.00

Related Content

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.

Score:
Rated 4.20 / 5 stars
Plays & Downloads:
677 Plays | 45 Downloads
Share Links:
Genres:
Electronic - House
Tags:
None

Author Comments

Ever wondered where the stock in fishstick is? Here it is

WHABAEM!

-W!pEouT

Reviews


MrLeeanuzMrLeeanuz

Rated 5 / 5 stars

Yeah Kindafistick

Hij is weer dope man egt EpiczuperduperAwsomeAmazing end what more i don't know..!!! maare over skypen hea vanaaf ik kwas aan het gamen man miss morgen

Greetz Leeanuz

P.S I miss you So focking hard the chilling thing en het zuipen van bier hahaha geintje man gewoon de chilling maarja ik ben ook weer bezig met Fruity lukt niet egt maarja spreek je man later sorry voor deze lange Review


DJ-Martcore responds:

GAHAHAH xD
Miss you too dude:C
Maar ik kom binnenkort zeker weer eens lang zwapperen
dan is het weer hemaal goed XD

chek je latur men!:D

En maak niet uit van die review xD
Wipeout


A-XA-X

Rated 5 / 5 stars

Is dit niet gejat van dj martcore?

Ik denk dat het iets subtieler ligt dan louter "producten verkreupelen". Er zijn een aantal zaken die je in ogenschouw moet nemen.

1. Het is voor AMD het goedkoopste om eenheidsworst te ontwerpen en produceren. Het ontwikkelen van een ontwerp en het opzetten van de productielijn vormen immers het grootste deel van de productiekosten, de variabele kosten per chip vallen hierbij in het niet. De enige manier om differentiatie aan te brengen in eenheidswordt is door het uitschakelen van onderdelen.

2. Het model van het verkopen van "verkreupelde" producten voor een lagere prijs zie je eigenlijk overal waar het gros van de productiekosten bestaat uit vaste kosten (die dus al gemaakt zijn). Films (blu-ray duurder dan DVD), software (Windows Home edition, Adobe Elements). Het aardige is dat consumenten dit soort "kreupele" producten ook graag willen - die willen niet betalen voor functies die ze niet gebruiken. Bedrijfseconomisch is het dan het interssantste om wat functies uit te zetten van het complexe product. De vaste kosten worden zo over meer eenheden verdeeld en je kunt zowel het duurdere - volledige - product als het goedkopere product voor een lagere prijs aanbieden dan wanneer je ze apart zou moeten ontwikkelen.

3. Een productieproces is - zeker aan de start - nooit perfect. Er zullen dus chips van de band rollen waar een aantal shaders van stuk zijn. Door de boel zo te ontwerpen dat een chip met wat defecten als een lager model te verkopen is verhoog je de "yield" - de opbrengst van je productieproces. Als blijkt dat alle 6950's werken als 6970's betekent dat dus vooral dat AMD de productie goe op orde heeft.

Oplichting kun je het niet noemen - je krijgt immers (minstens) wat je beloofd is. Omgekeerde innovatie is het ook niet echt. Ik denk dat deze manier van ontwerpen/produceren juist de innovatiekansen vergroot. De markt voor highend grafische chips is namelijk veel te klein om de enorme kosten te dragen die bij de ontwikkeling van een chip komen kijken. Door dezelfde chip ook in het middensegment geld te laten genereren wordt het een stuk eerder rendabel.

ZOMG BEN JIJ DJ MARTCORE?????

PEACE OUT MNA \m/O.O

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA
wanneer kom je langs?


DJ-Martcore responds:

wht- wht- WHAT YOU CALL ME!? wht wht wht wht ya call ya call ya call XD