00:00
00:00

W!peout - Smoothop

Share Download this song

Author Comments

GEWOOON BEERING

Reviews


Zeker Zeker BEEERRING OOF DAMN

Wat er illegaal aan is zijn ze nu in de usa, land of the free, aan het beargumenteren door middel van een nieuwe wet. Er is dus niets illegaals aan, toch vind men daar dat Julian Assange opgepakt moet worden en zelfs geëxecuteerd moet worden. In plaats van hand in eigen boezem te steken, ze hebben immers zelf gelekt, schieten ze de messenger er voor neer. Raar volk, die Amerikanen.

Bovenstaande maakt het dan ook belachelijk dat grote websites/bedrijven in Amerika dingen omtrent wikileaks blokkeren/censureren. Wikileaks doet niets illegaals, zie het wetsvoorstel, en daarnaast vind ik niet dat men zich erin moet mengen. Er worden zeer veel betalingen gedaan vanuit maffia etc. en die worden ook niet geblokkeerd. Sterker nog, het hele stelsel zou geeneens zonder deze betalingen kunnen blijven functioneren.

Dat deze websites ge-d-dossed (hoe schrijf je dat? ) worden vind ik terecht. Ik zou er zelf nooit aan meewerken, maar ik vind het erg mooi om te zien hoe de normale burger het heft in eigen handen neemt. Revolutie. Alles beter dan niets doen en stil blijven zitten. Wat er nu gebeurd is namelijk veel meer dan dat we denken, en heeft meer gevolgen dan dat we kunnen overzien. Als men wikileaks zo aanvalt, hoe zit het dan bijvoorbeeld met de gerenommeerde journalistiek in Amerika? Hoe vrij kunnen ze daar spreken, en hoe objectief is de informatie die wij krijgen gezien de druk en invloed die uitgeoefend wordt op dit moment? En waarom alleen wikileaks censureren, terwijl de grote kranten er ook aan meewerken?

De overheden worden door ons betaald en dienen door ons gecontroleerd te worden. Daar moeten we ook de kans voor hebben, en de nu gelekte informatie zou eigenlijk gewoon bekent moeten zijn. Als wij niets te verbergen hoeven te hebben, geldt dat ook voor hen. Het goede voorbeeld geven. En gezien de cable omtrent verhagen en Afghanistan ben ik blij dat ik dat heb mogen lezen. Nu kunnen we eindelijk zien hoe groot de huichelarij is, en hoe erg we besodemieterd worden door onze 'gekozen' leiders en onze 'democratie'.

Of het d-dossen de juiste weg is betwijfel ik. Maar het verontrust mij dat dit het enige tegengeluid is wat er te horen is, en zolang het het enige tegengeluid is en er geen alternatief is vind ik het prima dat er toch een tegengeluid is. Gelukkig..

Zeker zeker, Sonic Extreme Part deux


Click on an icon to vote on this!

Credits & Info

DJ-Martcore
Author

Listens
480
Downloads
37
Votes
10
Score
3.83 / 5.00

Uploaded
Dec 12, 2010
8:56 AM EST
Genre
Hip Hop - Modern
File Info
Song
902.5 KB
58 sec

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.