Be a Supporter!

W!peout - Dubbersub (loop)

Download this loop! Lights Expand Collapse

Credits & Info

Uploaded
Dec 10, 2010 | 10:08 PM EST
File Info
Loop
1.1 MB
1 min 12 sec
Score
4.23 / 5.00

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.

Score:
Rated 4.23 / 5 stars
Plays & Downloads:
601 Plays | 42 Downloads
Share Links:
Genres:
Electronic - Dubstep
Tags:
None

Author Comments

This is my first Dubstep song ever made
Love it! :D

W!peout

Reviews


A-XA-X

Rated 5 / 5 stars

Dubber de duber de dub! Wooo THING

Dude...zowel links als rechts zijn dol op de EU, althans, links en rechts in ons parlement.

Bij links is er een tweescheiding tussen echt-links en nep-links, en is echt links ondertussen helemaal niet voor de EU.

Nep-links (Groenlinks en PVDA) is voor de EU omdat ze in het ouderwetse internationale solidariteitsbeginsel geloven, ook al gaat dat ten koste van de Nederlandse burger/belastingbetaler, en omdat die twee partijen geld genoeg hebben om lekker van het vrije internationale verkeer gebruik te maken. Hun banen staan niet op de tocht als er Polen en Roemenen het land binnenkomen.

Echt-links (SP) is tegen de EU omdat het een geldverspillende elitaire dictatuur is waar het bedrijfsleven de dienst uitmaakt. Hun achterban is te arm om te reizen en hun banen worden ingepikt door buitenlanders. Enough said. Internationale solidariteit zal me aan m'n reet roesten als het me m'n baan kost. Hoogopgeleid en veelverdienend? Dan profiteer je van de EU. Zoniet, dan worden al je rechten uitgehold en crepeer je.

En rechts is voor de EU omdat zij ook graag zonder gezeik reizen, en graag Slaven als slaven willen hebben in plaats van die dure Nederlanders, en natuurlijk omdat het bedrijfsleven in Brussel de dienst uitmaakt en dat is waar rechts voor bestaat.
(niet geloven? ga maar eens opletten, lol)

Wat meer on-topic: Natuurlijk schandalig dat een 16-jarige jongen twee weken wordt vastgehouden omdat ie een programmatje aanklikt. En daar waren ze zomaar verdomde snel bij.....een beetje hacker boeit niet in NL, behalve als ie meehelpt aan een aanval op het bankwezen. (En dan heb je nog mensen hier die denken dat we in een democratie leven..)
Dom dat ie heeft bekent, maar hij zal wel zwaar onder druk zijn gezet. Ben benieuwd of ze hem al dan niet als volwassene gaan berechten. Denk het wel eerlijk gezegd, hij viel immers de werkelijke machthebbers aan...da's ook de reden dat ze hem zo snel gepakt hebben.

Zeker wel.