Be a Supporter!

um,,BEAST or somebody

  • 747 Views
  • 6 Replies
New Topic Respond to this Topic
FallenAngelz
FallenAngelz
  • Member since: Mar. 29, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 06
Blank Slate
um,,BEAST or somebody May. 22nd, 2001 @ 12:22 AM Reply

In hostage siutation 2, those are sweet graphics. Did BEAST draw them all himself using flash ot scan it in.

sleepyfrog
sleepyfrog
  • Member since: Jul. 13, 2000
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 14
Blank Slate
Response to um,,BEAST or somebody May. 22nd, 2001 @ 10:07 PM Reply

At 5/22/01 12:22 AM, FallenAngelz wrote: In hostage siutation 2, those are sweet graphics. Did BEAST draw them all himself using flash ot scan it in.

i believe BEAST drew in flash 4 then ported the instances across to flash 5....
the drawing utilities in version 5 dont differ a great deal to those of is predecessor but most people who are experianced in both versions of flash prefer the layout of the tools in #4....i personaly dont touch flash 5 unless i have some tricky actionscripting to contend with, otherwise i just find it akward and irritating to use....

um,,BEAST or somebody

Beast0
Beast0
  • Member since: Nov. 8, 2000
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 13
Blank Slate
Response to um,,BEAST or somebody May. 23rd, 2001 @ 06:35 AM Reply

At 5/22/01 10:07 PM, BACE wrote:
At 5/22/01 12:22 AM, FallenAngelz wrote: In hostage siutation 2, those are sweet graphics. Did BEAST draw them all himself using flash ot scan it in.
i believe BEAST drew in flash 4 then ported the instances across to flash 5....
the drawing utilities in version 5 dont differ a great deal to those of is predecessor but most people who are experianced in both versions of flash prefer the layout of the tools in #4....i personaly dont touch flash 5 unless i have some tricky actionscripting to contend with, otherwise i just find it akward and irritating to use....

Yup, thats what i did. Well, i scanned a few pics in, and traced over them in flash 4, but most were just drawn straight into flash 4. I put it all together in 4, then when i needed some cool action script, and wanted to tweak the sound, i put it all into flash 5.

-BEAST

Vor
Vor
  • Member since: Feb. 20, 2000
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 20
Blank Slate
Response to um,,BEAST or somebody May. 23rd, 2001 @ 07:20 AM Reply

At 5/23/01 06:35 AM, BEAST wrote:
At 5/22/01 10:07 PM, BACE wrote:
At 5/22/01 12:22 AM, FallenAngelz wrote: In hostage siutation 2, those are sweet graphics. Did BEAST draw them all himself using flash ot scan it in.
i believe BEAST drew in flash 4 then ported the instances across to flash 5....
the drawing utilities in version 5 dont differ a great deal to those of is predecessor but most people who are experianced in both versions of flash prefer the layout of the tools in #4....i personaly dont touch flash 5 unless i have some tricky actionscripting to contend with, otherwise i just find it akward and irritating to use....
Yup, thats what i did. Well, i scanned a few pics in, and traced over them in flash 4, but most were just drawn straight into flash 4. I put it all together in 4, then when i needed some cool action script, and wanted to tweak the sound, i put it all into flash 5.

-BEAST

Heh, so that's why you put it into flash5?? Excuse me Mr BEAST sir...but I seem to remember you throwing a tantrum on MSN because you'd accidentally saved Hostage Situation 2 in flash5, and couldn't get it back into Flash4...hehe :)

-Ed

Beast0
Beast0
  • Member since: Nov. 8, 2000
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 13
Blank Slate
Response to um,,BEAST or somebody May. 25th, 2001 @ 09:39 AM Reply


Heh, so that's why you put it into flash5?? Excuse me Mr BEAST sir...but I seem to remember you throwing a tantrum on MSN because you'd accidentally saved Hostage Situation 2 in flash5, and couldn't get it back into Flash4...hehe :)

-Ed

Wasnt so much a tantrum, i like to call it more of a mere whine :P

yeah that really pissed me off, but i did manage to find me a backup, in 4, so now i got the finished version in 5, and the 99% finished version in 4 :)

-BEAST

Uncle-Boris
Uncle-Boris
  • Member since: Jan. 7, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 09
Blank Slate
Response to um,,BEAST or somebody May. 25th, 2001 @ 03:31 PM Reply

At 5/25/01 09:39 AM, BEAST wrote:

Heh, so that's why you put it into flash5?? Excuse me Mr BEAST sir...but I seem to remember you throwing a tantrum on MSN because you'd accidentally saved Hostage Situation 2 in flash5, and couldn't get it back into Flash4...hehe :)

-Ed

Wasnt so much a tantrum, i like to call it more of a mere whine :P

yeah that really pissed me off, but i did manage to find me a backup, in 4, so now i got the finished version in 5, and the 99% finished version in 4 :)

-BEAST


could I borrow it?

Beast0
Beast0
  • Member since: Nov. 8, 2000
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 13
Blank Slate
Response to um,,BEAST or somebody Jun. 1st, 2001 @ 08:04 AM Reply

could I borrow it?

if i had DSL, the file is like 166 megs :P

-BEAST