Be a Supporter!

AH Pre-Loader Bug?

  • 6,165 Views
  • 101 Replies
Respond to this Topic
<deleted>
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 08:08 AM Reply

Um it worked for me like last week but now its not working.
i get the preloader then a flash of the loadin screen and then it goes purple and nothing happens.
I tried clearing my cache and the same thing happens. Thats in firefox btw.

Izonik
Izonik
  • Member since: Oct. 7, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 06
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 08:22 AM Reply

YEah, I just get stuck with the purple screen. I think it's all 'cos of that new preloader, with the old AH changing into the new AH. I made sure I had no other windows open or programmes running, but it wouldn't work.
I've got a super-speedy eMac with a heap of memory, so it can't be my computer...

cheesebizkit
cheesebizkit
  • Member since: Jul. 3, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 41
Artist
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 12:18 PM Reply

im getting the same problem as some people. the loader bar just fills up then nothing happens.


BBS Signature
BananaBreadMuffin
BananaBreadMuffin
  • Member since: Jul. 8, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 41
Audiophile
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 12:20 PM Reply

It seems ok to me...

Skater-of-death
Skater-of-death
  • Member since: Nov. 11, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 02
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 12:34 PM Reply

o0o0 crap a bug that sucks

Zendra
Zendra
  • Member since: Sep. 7, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Moderator
Level 51
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 12:42 PM Reply

It works fine, Tom. :)

The-Saviour
The-Saviour
  • Member since: Sep. 7, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 12
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 02:25 PM Reply

work perfectly for me

Openwounds
Openwounds
  • Member since: Dec. 14, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 14
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 03:52 PM Reply

I had this bug.. to fix it I had to delete my internet cookies and offline temp files. then it worked fine.


Blah Blah Blah..

PF-Rocker
PF-Rocker
  • Member since: Sep. 1, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 13
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 04:19 PM Reply

It's doesn't work for me, when the download is finsh, the PLAY button doesn't come up
I right click and the play is checked
wierd...

Zendra
Zendra
  • Member since: Sep. 7, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Moderator
Level 51
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 04:47 PM Reply

I guess everyone hasn't a problem with it, Tom. :)

JParadox
JParadox
  • Member since: Aug. 4, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 20
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 04:54 PM Reply

At 11/13/04 04:47 PM, Zendra wrote: I guess everyone hasn't a problem with it, Tom. :)

I has a problem with it.


BBS Signature
DanAbnormal
DanAbnormal
  • Member since: Feb. 7, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 21
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 05:11 PM Reply

I have the bug, and its still like that.


BBS Signature
Zendra
Zendra
  • Member since: Sep. 7, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Moderator
Level 51
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 05:25 PM Reply

At 11/13/04 04:54 PM, -JParodox- wrote: I has a problem with it.

It's really weird. Most people don't have a problem with it...

Bazi
Bazi
  • Member since: Jun. 25, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 20
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 07:34 PM Reply

yeah same here.


The fab king.
Used to be Darkness.
[last.fm]|[Gym]|[Hiphop]|[Fab Lounge]

BBS Signature
CountingSquares
CountingSquares
  • Member since: Dec. 27, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 12
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 08:12 PM Reply

Nope Doesnt work for me it just turns purple
Im using mozzila firefox

BLUEleaf
BLUEleaf
  • Member since: Sep. 24, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 21
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 08:35 PM Reply

Oh heey, lets just make a news post about YOUR game since your so SPECIAL

>:( *EMO TEAR*

Nerd-101
Nerd-101
  • Member since: Oct. 18, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 20
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 08:43 PM Reply

NOW it's working. Here's what I did.
1. Delete cookies and/or cookie files
2. Load AH agian!

It should work.


Signature in progress.
Pray there isn't a strike in the meantime.

Trampalite
Trampalite
  • Member since: Oct. 12, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 25
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 08:55 PM Reply

It isn't working for me, and I got the hankerin' the load bar fills up and stops, I'll delete my cookies and stuff and try again.


Jesusatan

BBS Signature
Trampalite
Trampalite
  • Member since: Oct. 12, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 25
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 08:58 PM Reply

cookies temp files history and reloaded browser, still dosn't work.

If it makes a difference I'm using firefox


Jesusatan

BBS Signature
GooieGreen
GooieGreen
  • Member since: May. 3, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 28
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 10:46 PM Reply

Yeah, it's workin' ^_~

RyanThunder
RyanThunder
  • Member since: May. 24, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 06
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 11:18 PM Reply

Maybe Tom shouldn't of have messed with it in the first place. He should have left it like it was.

Miles
Miles
  • Member since: Jun. 23, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 28
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 11:27 PM Reply

works fine for me


BBS Signature
theblinddevil
theblinddevil
  • Member since: Jun. 5, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 25
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 13th, 2004 @ 11:52 PM Reply

At 11/12/04 03:14 PM, TomFulp wrote:
Anyone who had issues with AH over the past 24 hours - please clear your browser cache and try loading the file now. Let me know if it works now - I just submitted another update.

It dosent work for me, the load bar went all the way to the end then it jsut stoped and didn't do anything

Skye-McCloud
Skye-McCloud
  • Member since: May. 8, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 10
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 14th, 2004 @ 01:41 AM Reply

Well, I've found an odd bug in the preloader. Earlier today, I was playing it and it loaded fine. However, when I went to play it a moment ago, it didn't work. The game was fully loaded, too. (My cache is set to a small number, so normally some surfing clears it right out somewhat quickly. This didn't happen between plays, though.)

I also noticed that if you beat the game then click on "Go" at the end, it shows the preloader page then seconds later kicks right into the game.

scvm
scvm
  • Member since: Oct. 8, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 14
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 14th, 2004 @ 06:34 AM Reply

YEAH, 4LL 1S G00D 1N T3H ST4T3 0F 3NM4RK.

AND THE GAME IS L00KING SW33T3R THAN EVER.
...... AND WORKS PERFECTLY.

Wiesi-Mausland
Wiesi-Mausland
  • Member since: Aug. 15, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 03
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 14th, 2004 @ 07:27 AM Reply

still doesnt work.. just a purple screen.

AH Pre-Loader Bug?

GGeodude
GGeodude
  • Member since: Nov. 13, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 05
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 14th, 2004 @ 07:47 AM Reply

Um sorry to inturupt but can somebody tell me how to make a newgrounds film?

joshuaost
joshuaost
  • Member since: Sep. 18, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 24
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 14th, 2004 @ 10:02 AM Reply

It used to not be working for me but know it is.

DarkZrobe
DarkZrobe
  • Member since: Mar. 23, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 24
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 14th, 2004 @ 10:42 AM Reply

And yet it still doesnt work...


BBS Signature
PanzerDivision
PanzerDivision
  • Member since: Aug. 30, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 08
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 14th, 2004 @ 12:07 PM Reply

Tom, i see that alot of rogue popups have been plaguing NG today.. have some data miners found their way into the site again?