Be a Supporter!

AH Pre-Loader Bug?

  • 6,039 Views
  • 101 Replies
Respond to this Topic
TomFulp
TomFulp
  • Member since: Dec. 15, 1999
  • Offline.
Forum Stats
Staff
Level 14
Game Developer
AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:14 PM Reply

Yesterday afternoon, I updated the Alien Hominid .swf file to include a pre-loader bar. Ever since that update, people started commenting on bugs - they would start the game and nothing would work. It sounded as if the game was letting people play before it finished loading. I tried testing it on my end, but it works fine.

Anyone who had issues with AH over the past 24 hours - please clear your browser cache and try loading the file now. Let me know if it works now - I just submitted another update.


This is the game JohnnyUtah and I have been working on.

BBS Signature
Elfer
Elfer
  • Member since: Jan. 21, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Moderator
Level 38
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:15 PM Reply

Works for me, Tom.

Crossofdevil
Crossofdevil
  • Member since: Apr. 2, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 19
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:16 PM Reply

At 11/12/04 03:15 PM, Elfer wrote: Works for me, Tom.

Works for me to haha.

Sanka
Sanka
  • Member since: Jun. 2, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 18
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:16 PM Reply

works fine for me.


<3 the old music back.

swive
swive
  • Member since: Aug. 30, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 30
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:18 PM Reply

I just tried it, and everything's fine..

GUTHRIE
GUTHRIE
  • Member since: Aug. 28, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 55
Game Developer
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:19 PM Reply

It's fine for me. :-|


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Email _ Xfire _ Steam _ facebook _ last.fm _ PSN _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ GUTHRIE

BBS Signature
Senti
Senti
  • Member since: Dec. 1, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 38
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:20 PM Reply

Screwed up for me, and I believe I just cleared the cache. Hrmmm, annoyed me, but I will try again later.


BBS Signature
Manman
Manman
  • Member since: Nov. 6, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 12
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:21 PM Reply

Works okay on this end.

Mr-Fluffykins
Mr-Fluffykins
  • Member since: Nov. 26, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 24
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:25 PM Reply

At 11/12/04 03:14 PM, TomFulp wrote:
Anyone who had issues with AH over the past 24 hours - please clear your browser cache and try loading the file now. Let me know if it works now - I just submitted another update.

its working fien for me


LSD!

BBS Signature
NegativeONE
NegativeONE
  • Member since: Feb. 15, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Moderator
Level 49
Game Developer
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:25 PM Reply

Went ahead and beat the game again. No problems, throughout. Preloader looks mint.


BBS Signature
theIRG
theIRG
  • Member since: Jan. 4, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 16
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:29 PM Reply

When I played it, it just stopped on a purple screen.

different
different
  • Member since: Jul. 8, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 35
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:31 PM Reply

Works fine over here. :-)


> twitter.

swaenK
swaenK
  • Member since: Aug. 9, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 20
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:37 PM Reply

I played it last night without a problem.


hurp

BBS Signature
BigBlueBalls
BigBlueBalls
  • Member since: Nov. 8, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 32
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:39 PM Reply

Yeah I was havin problems with the enemies being frozen there. It was easy to kill them too. All I had to do is walk over and kill them while they were frozen in mid-air.

deckheadtottie
deckheadtottie
  • Member since: Oct. 21, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Supporter
Level 58
Programmer
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:42 PM Reply

Works for me. So you know it's great.


#coys

BBS Signature
PunkRockZombie
PunkRockZombie
  • Member since: Jul. 8, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 04
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:45 PM Reply

works fine for me 2 tom

HuIk
HuIk
  • Member since: Jan. 24, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 25
Artist
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:47 PM Reply

It's really screwing up my game. I can't even beat the first boss. Please let me know if this is because of the pre-loader or if it's my lack of "game" as the tall black guys down by the park like to say. thanks!


px hulk.

BBS Signature
Wiesi-Mausland
Wiesi-Mausland
  • Member since: Aug. 15, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 03
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:47 PM Reply

hm it doesn´t load for me. sorry. it shows just a blank lavender screen. : (

Hydecka
Hydecka
  • Member since: Sep. 26, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 24
Gamer
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:55 PM Reply

Well when I clicked the button to play, I got a black screen. I cleared the web cache, and it still does it. This ad was not showing up on the banner too.


I can do t3h voices. Lots of em.LOTS OF THEM!! ^^;;
OMFG GOOGLE HYDECKA!!

BBS Signature
DroopyA
DroopyA
  • Member since: Dec. 10, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 19
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 03:56 PM Reply

Didn't work. The game poped up, the Alien Hominid logo showed, and the Preloader started. However, once it got full, not a damn thing happened. It just sat there. Although, I noticed that at the bottom of the window, the status bar wasn't any where near full.

AH Pre-Loader Bug?


Request deletion
This went wrong.

SharkStein
SharkStein
  • Member since: Dec. 24, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 57
Melancholy
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:09 PM Reply

Works normally 4 me !


BBS Signature
xjohnwebsterx
xjohnwebsterx
  • Member since: Apr. 16, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 25
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:17 PM Reply

I would hit start, and the screen would just go black.

SpinTolk
SpinTolk
  • Member since: Nov. 19, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 29
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:32 PM Reply

game works fine for me

HuIk
HuIk
  • Member since: Jan. 24, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 25
Artist
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:35 PM Reply

you just had to update the .swf file didn't you tom? didn't you? wasn't there something good on t.v.? man! you're such a sellout!


px hulk.

BBS Signature
MartinSargent
MartinSargent
  • Member since: Nov. 10, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 02
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:42 PM Reply

No worries over here, Tom.

ndmediaNG
ndmediaNG
  • Member since: Mar. 28, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 16
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:45 PM Reply

I saw a 2 second intro which looked new, then the screen went purple and it has stayed that way for the past 5 minutes. Rightclicking just yields "Movie not loaded".

Bertuzzi44
Bertuzzi44
  • Member since: May. 18, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 46
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:45 PM Reply

Everything worked fine until the game started. The alien and all the controls worked, and the enemies were there... but there was no background, all I could see was red.

Bertuzzi44
Bertuzzi44
  • Member since: May. 18, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 46
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:50 PM Reply

Actually, after clearing my Cache, everything works fine. Thanks for the info on that, Tom.

Mazza
Mazza
  • Member since: Feb. 10, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 35
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:53 PM Reply

Doesn't work here - The game fully loads, but the Play button doesn't appear. I did try clearing my cache, but that didn't help either. Right click+Forward/Play didn't help either.


fucking magnets man how do they work

dictator-of-da-world
dictator-of-da-world
  • Member since: Apr. 2, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 10
Blank Slate
Response to AH Pre-Loader Bug? Nov. 12th, 2004 @ 04:56 PM Reply

dude, i played it last night and the only difference i noticed was the new preloader. really nice, btw!