Be a Supporter!

Running Well?

  • 20,343 Views
  • 255 Replies
Respond to this Topic
TomFulp
TomFulp
  • Member since: Dec. 15, 1999
  • Offline.
Forum Stats
Staff
Level 14
Game Developer
Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:02 AM Reply

How has the site been running for everyone these past few days? I am especially interested in hearing from modem users in particular, because I think they were having more problems before.

We haven't installed the load balancer and additional servers yet. They probably won't make a noticeable difference, but they will make the site more stable for the future.

I've been on the go a lot this week, so let me know if I am missing anything we need to fix. :)

We filmed an interview with G4TechTV which just might be airing TONIGHT on the show PULSE! I believe it runs at 7pm and 10pm. I'm not sure if this is the episode that will feature Alien Hominid, but users had mentioned seeing commercials for it. If you have a TiVo, set it to record! They came to my house and took a tour.


This is the game JohnnyUtah and I have been working on.

BBS Signature
BigBlueBalls
BigBlueBalls
  • Member since: Nov. 8, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 32
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:05 AM Reply

Site's running great for me, but I'm on Cable.

djsbk
djsbk
  • Member since: Nov. 27, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 55
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:06 AM Reply

been working fine for me and i have 56k

BareNakedSneepioo
BareNakedSneepioo
  • Member since: Dec. 14, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 18
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:07 AM Reply

At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote: How has the site been running for everyone these past few days? I am especially interested in hearing from modem users in particular, because I think they were having more problems before.

i just switched to my new cable connection, everything is going fast ^_^

Admiral8Q
Admiral8Q
  • Member since: May. 8, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 23
Gamer
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:10 AM Reply

Since I posted my other post about the site lagging, it's cleared up and running as smooth as a baby's bottom!

DroopyA
DroopyA
  • Member since: Dec. 10, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 19
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:12 AM Reply

I have had no problems in months, but I'm on DSL


Request deletion
This went wrong.

ampedMIKAEL
ampedMIKAEL
  • Member since: Aug. 30, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 05
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:18 AM Reply

Its running perfect except for some of the shitty movies taking up space and some of the annoying ads.

Hajuka
Hajuka
  • Member since: Feb. 26, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 08
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:20 AM Reply

it has been working great 4 me thanks tom

Asvegren
Asvegren
  • Member since: Apr. 1, 2002
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 36
Game Developer
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:21 AM Reply

Then post the vid online for us non-americans.

LocalNeroflash
LocalNeroflash
  • Member since: May. 18, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 08
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:22 AM Reply

it runs well
( i like the new things you made to the portal)
Thumbs:up

DJRunaway
DJRunaway
  • Member since: Jan. 20, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 24
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:22 AM Reply

Going well, both on a modem PC and a Cable one :) Realy <3 the new lay-out aswell :P

ampedMIKAEL
ampedMIKAEL
  • Member since: Aug. 30, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 05
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:26 AM Reply

Yea the layout kicks ass.

Nice job Tom.

the-niratcire
the-niratcire
  • Member since: Nov. 26, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 17
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:27 AM Reply

At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote: How has the site been running for everyone these past few days? I am especially interested in hearing from modem users in particular, because I think they were having more problems before.

actually i havent noticed much of a change in performance, which means things have been running pretty smoothly on this end.

We haven't installed the load balancer and additional servers yet. They probably won't make a noticeable difference, but they will make the site more stable for the future.

cool, although i never knew that newgrounds was unstable, whatever that means.

We filmed an interview with G4TechTV which just might be airing TONIGHT on the show PULSE! I believe it runs at 7pm and 10pm. I'm not sure if this is the episode that will feature Alien Hominid, but users had mentioned seeing commercials for it. If you have a TiVo, set it to record! They came to my house and took a tour.

awesome that you might get some tv airtime for AH. hope this helps you get the word out about the game. too bad i wont be able to see it, to much work to do this weekend.

JoeyCapone
JoeyCapone
  • Member since: Jan. 4, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 12
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:40 AM Reply

At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote: We filmed an interview with G4TechTV which just might be airing TONIGHT on the show PULSE! I believe it runs at 7pm and 10pm. I'm not sure if this is the episode that will feature Alien Hominid, but users had mentioned seeing commercials for it. If you have a TiVo, set it to record! They came to my house and took a tour.

danm! my crappy cable provider doesnt give me tech tv! if anyone can record and post the interview, people like me would appreciate it!
and the site is running really fast with my dsl...

munchies
munchies
  • Member since: Jun. 24, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 16
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:49 AM Reply

At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote:
We filmed an interview with G4TechTV which just might be airing TONIGHT on the show PULSE! I believe it runs at 7pm and 10pm. I'm not sure if this is the episode that will feature Alien Hominid, but users had mentioned seeing commercials for it. If you have a TiVo, set it to record! They came to my house and took a tour.

it seems alien hominid is getting lots of coverage...i think....willl there happen to be commercials for alien hominid?

Source-of-numbness
Source-of-numbness
  • Member since: May. 14, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 14
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:54 AM Reply

the improvements made it run slower for me cause i use 512k and it has to load so much

tharoy
tharoy
  • Member since: Jul. 22, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 15
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 10:57 AM Reply

their no problems here everything is runnung smoothly

BananaBreadMuffin
BananaBreadMuffin
  • Member since: Jul. 8, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 41
Audiophile
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:06 AM Reply

Everything runs great. I haven't seen any errors since early august.

Amish
Amish
  • Member since: Mar. 13, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 16
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:19 AM Reply

Working well. Im in ADSL tho.

Morpheus
Morpheus
  • Member since: Apr. 16, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 35
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:21 AM Reply

At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote: How has the site been running for everyone these past few days? I am especially interested in hearing from modem users in particular, because I think they were having more problems before.

Newgrounds runs kinda slow for me :(

Morextremist
Morextremist
  • Member since: Dec. 17, 2000
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 36
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:37 AM Reply

At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote: How has the site been running for everyone these past few days?

I think there's a problem Tom, text search isn't working

Admiral8Q
Admiral8Q
  • Member since: May. 8, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 23
Gamer
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:40 AM Reply

At 9/17/04 11:37 AM, Morextremist wrote:
At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote: How has the site been running for everyone these past few days?
I think there's a problem Tom, text search isn't working

Yeah, I've noticed that also for awhile, would be nice if it was fixed.

Kirr
Kirr
  • Member since: Aug. 28, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 02
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:41 AM Reply

been running fine for me but i use DSL..

Kurt-1
Kurt-1
  • Member since: Jun. 4, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 21
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:41 AM Reply

DSL:

Fine.

Metalix-ALT
Metalix-ALT
  • Member since: Mar. 17, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 08
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:46 AM Reply

At 9/17/04 10:10 AM, Admiral8Q wrote: Since I posted my other post about the site lagging, it's cleared up and running as smooth as a baby's bottom!

how do you know wat a baby bottom is that smooth jk

its been running pretty fast for me.

ChaosFoot
ChaosFoot
  • Member since: Sep. 14, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 15
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 11:48 AM Reply

ya the site runs perfectly for me, but since i got cable, that probly is to be expected


Your reply to this isn't going to be clever or witty, so just put down the internet and go outside.
Seriously Serious
Listen to better music.

BBS Signature
SpinTolk
SpinTolk
  • Member since: Nov. 19, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 29
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 12:19 PM Reply

well, I have ADSL and the bbs is running really fast. only the portal isn't that fast, but that might be normal

darkside907
darkside907
  • Member since: Oct. 14, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 20
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 12:28 PM Reply

At 9/17/04 10:21 AM, Asvegren wrote: Then post the vid online for us non-americans.

and for us non tivo-ers.

stickmoose
stickmoose
  • Member since: Mar. 10, 2003
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 19
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 12:38 PM Reply

I guess there is a bit of a difference but I can't really tell, since I have DSL.

DeuceNine
DeuceNine
  • Member since: Jun. 27, 2004
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 17
Blank Slate
Response to Running Well? Sep. 17th, 2004 @ 12:46 PM Reply

At 9/17/04 10:02 AM, TomFulp wrote: How has the site been running for everyone these past few days?

i dont know why but when ever i went on newgrounds (and only on newgrounds) this weird techno music came on and it wouldnt stop playing!! and when i turn on a movie on NG, the musci keeps going!!