Be a Supporter!

Pop it up

  • 309 Views
  • 5 Replies
New Topic Respond to this Topic
AlertTheInternet
AlertTheInternet
  • Member since: Dec. 19, 2000
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 16
Blank Slate
Pop it up 2001-08-27 08:43:21 Reply

Im desprate for an action script that uses the get url action to pop up a certain size of window with no toolbar when clicked. im using flash 4. :)

DeathWIsh
DeathWIsh
  • Member since: Apr. 8, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 09
Blank Slate
Response to Pop it up 2001-08-27 09:07:10 Reply

At 8/27/01 08:43 AM, S-F wrote: Im desprate for an action script that uses the get url action to pop up a certain size of window with no toolbar when clicked. im using flash 4. :)

Ok i donno if this works in flash 4 but hey just try it out anyway.
Add this

on (release){
getURL (javascript:OpenWindow(page.html)(450x100);
}

I actually really doubt that won't work. You will have to have the page.html in the same folder as your actual swf file, so it can read it. Reply if it doesn't work. If it don't work i'll get it to you as soon as possible.

liljim
liljim
  • Member since: Dec. 16, 1999
  • Online!
Forum Stats
Staff
Level 28
Blank Slate
Response to Pop it up 2001-08-27 09:41:17 Reply

At 8/27/01 08:43 AM, S-F wrote: Im desprate for an action script that uses the get url action to pop up a certain size of window with no toolbar when clicked. im using flash 4. :)

You don't need actionscript, you need javascript, and I wrote an in-depth example of how to do this here.

DeathWIsh
DeathWIsh
  • Member since: Apr. 8, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 09
Blank Slate
Response to Pop it up 2001-08-27 09:58:57 Reply

At 8/27/01 09:41 AM, liljim wrote:
At 8/27/01 08:43 AM, S-F wrote: Im desprate for an action script that uses the get url action to pop up a certain size of window with no toolbar when clicked. im using flash 4. :)
You don't need actionscript, you need javascript, and I wrote an in-depth example of how to do this here.

I thought there was a way you could put in a javascript in the getURL script to make a window come up...hmm obviously not

liljim
liljim
  • Member since: Dec. 16, 1999
  • Online!
Forum Stats
Staff
Level 28
Blank Slate
Response to Pop it up 2001-08-27 10:26:07 Reply

At 8/27/01 09:58 AM, DeathWIsh wrote: I thought there was a way you could put in a javascript in the getURL script to make a window come up...hmm obviously not

If you had read the example, you'd see that that is exactly what you do. But it has nothing to do with action script. ;-)

DeathWIsh
DeathWIsh
  • Member since: Apr. 8, 2001
  • Offline.
Forum Stats
Member
Level 09
Blank Slate
Response to Pop it up 2001-08-27 11:30:19 Reply

At 8/27/01 10:26 AM, liljim wrote:
At 8/27/01 09:58 AM, DeathWIsh wrote: I thought there was a way you could put in a javascript in the getURL script to make a window come up...hmm obviously not
If you had read the example, you'd see that that is exactly what you do. But it has nothing to do with action script. ;-)

Ahh yes i see now. Thanks liljim. and thanks for signing up for my forum aswell :-)