Be a Supporter!

Credits & Info

Uploaded
Dec 7, 2006 | 9:56 AM EST
File Info
Song
3.4 MB
4 min 57 sec
Score
4.18 / 5.00

Related Content

Licensing Terms

Please contact me if you would like to use this in a project. We can discuss the details.

Score:
Rated 4.18 / 5 stars
Plays & Downloads:
2,389 Plays | 437 Downloads
Share Links:
Genres:
Easy Listening - Classical
Tags:
None

Author Comments

"It shall be a terrible battle, but victory is unquestionable." Has a twist in the middle.

Reviews


ripoffhitmanripoffhitman

Rated 5 / 5 stars

WOW

Dude, i might be fan for war music but god, this is the best freeken song i have heard. I mean i have never heard a war song that you can actually picture a battle while listening. Arrows flying stabbing screams reeking the battlefield, actually makes me think of sparta for some reason, but really nice, make more music dude, i mean, WOW


mechanoid-9 responds:

A zillion thanks, I'll try making another song with that soundbank, though I don't have many sounds left. I'd make a lot of songs like this but I don't have sufficient sounds/instruments. Nevertheless I'll try it with what I have after finishing Rave Abbey.


madbossmadboss

Rated 4 / 5 stars

Good job!

Üdv néked! Jó dolog magyar arcokat látni az NG-n, fõleg úgy, hogy még eggyel sem találkoztam:)

Nos meg kell mondjam, jó kis számot pakoltál össze! A minõsége igazán remek. Milyen programot használtál hozzá? A dobok, meg a kórus igazán remekül szólt, bár a nõi kórushangokon érzõdött egy picit, hogy hangminták - de a férfi kórus bitang jól szólt.

A szám hangulata szintén nagyon frankó. Igazi conquest-es hangulata van, bár ahogy felépítetted, nos az egy kicsit túlzottan ismétlõdõ. Tehettél volna bele néhány kiállást, vagy szóló hangszeres részt, vagy akár néhány komolyabb dob-szólót. A felénél bejövõ váltás érdekes, furcsa az elektronikus-hangzású break-beat egy ilyen témájú dalban, de nekem tetszik.

Szóval egy kicsit túl sokat ismételgeted a fõtémát de alapjában véve jól szól a dolog és tetszik is. Szóval csak így tovább, remek kis szám ez. Ja és ha lesz idõd, légyszi látogass el az én lapomra is és véleményezd a saját dalaimat.

And to switch on to englis that everyone could understand my opinion about this song: altough it's a bit repetitiw with the melody the awesome quality of the instruments and the mood it creats turn the whole thing to an epic and great track.


mechanoid-9 responds:

Csá, én se láttam itt még más magyart, de jó tudni hogy nem én vok az egyetlen:) Hú, úgy hozzászoktam az angol értékelések és válaszok írogatásához, hogy magyarul sokkal nehezebben megy... Nos a program magix music maker 2005, de az csak az eszköz, mert a hangok a magix sound pool 12-bõl vannak. És igen, az egész hangmintákból van. Azért kevés benne a változatosság, mert az ilyen sound poolokon általában egy zenestílushoz viszonylag kevés hang van, csak összesítve sok. Ehhez a zenéhez felhasználtam szinte az összes hangot a movie score szekcióból. Ezért is van, hogy több ilyen zenét nem fogok tudni csinálni úgy hogy másképp is hangozzon, legalábbis ezzel a sound poollal nem.
Nos tényleg tehettem volna bele dobszólót vagy hasonlókat de ha megnézed még így is 4:57 hosszú, egy még ennél is hosszabb számot piszok nehéz úgy konvertálni mp3ba hogy jól is hangozzon, ezzel is vagy egy órát szenvedtem mégse sikerült jobb minõséget elõállítanom. Látom 10-et adtál a clarityre de a waw változat sokkal jobban szól. Nagyon utálom a 4 megás limitet...
Na mit mondjak még... kösz az értékelést, biztosan belehallgatok majd a zenéidbe. Jaj ne most ugyanezt írjam le angolul is? Megpróbálom tömören.
Now an english summary of my reply: I used sounds from magix sound pool 12 and put them together with magix music maker 2005. It's repetitive because of the small number of samples provided for one genre. I could have added different sections like a drum solo but even this way it's 4:57 long and it's hard to convert longer songs into mp3 and make them sound good. I hate the 4 megs limit...
Whew, definitely my longest reply ever!


Aaron4400Aaron4400

Rated 5 / 5 stars

wow...

an epic song! made me think of a war as well, has the right feel to it!!!

great, keep up gd work!


mechanoid-9 responds:

Thanx^^